donderdag 11 juni 2020

Linen & Threads SAL.

Sinds het begin van 2020 verschijnt er op elke eerste dag van een nieuwe maand bij Linen & Threads een deel van de ‘Mystery Sampler’. Dit jaar is het een quaker merklap en toen ik in maart iets meer van het patroon zag, ben ik mee gaan doen. 
Na 6 maanden wil ik hier het resultaat tot nu toe laten zien. 


Mijn lapje wordt 17,5 x 17,5 cm.
Ik borduur in ‘petit point’ op 14-draads linnen met DMC kleur 75, (niet meer verkrijgbaar) gemêleerd rood. Deze is vergelijkbaar met kleur 115, waarbij de nuancen wel sneller verlopen.

Lieve groet,
Jeanny.

10 opmerkingen:

petrashandwerken ..steekje voor steekje zei

MOOI kleurtje, dat wordt weer een smaakvol lapje Jeanny👍😃!

Jeanny zei

Ja het is ook een plezier om aan te werken elke maand!

Willy zei

Prachtig Jeanny en weer zo heel fijntjes. Ik schrik zelfs van de maten.Knap werk! Naar dit patroontje was ik dus opzoek. Inmiddels heb ik het gevonden. Ik maak 'm toch maar een maatje groter, want dit is mij te fijntjes. Het liefst zou ik rechts bovenin beginnen, maar dan moet ik nog een half jaar wachten.

Jeanny zei

Wie weet, misschien gaan ze volgende maand rechts bovenin verder...

Bluestocking zei

You do beautiful work. I am in awe of your delightful staircase wall! And thank you for the link to the SAL -- I have just downloaded 2020 and 2017!

Jeanny zei

Thank you 😊

Hobbyrita zei

Prachtig en je koos een mooie kleur garen! Zelf doe ik ook mee maar heb voorlopig een achterstand die ik hopelijk binnenkort kan inhalen... maar het blijft leuk om te doen!

Jeanny zei

Dank je en ja ook ik vind het een feest om aan mee te doen😊

Lyn Warner zei

Beautiful fine work! And a lovely rich colour.

Jeanny zei

Thanks Lyn😊