donderdag 11 juli 2013

SAL Camille

Het is waar, ik kon de verleiding niet weerstaan, ik doe mee met de SAL Camille die Annelein in het leven heeft geroepen.
Mijn lapje heeft 16 draden per cm en ik werk met het heerlijke garen van Sajou, Cocons Calais Rouge nummer 6534.In tegenstelling tot mijn normale aanpak ben ik bij dit leuke lapje precies in het midden van het patroon begonnen met het kleinste alfabet en tijdens het borduren besloot ik om bij het grote alfabet erboven de twee rijen dichter tegen elkaar te borduren.

Lieve groet,
Jeanny.

25 opmerkingen:

Lida zei

Er is ook zo veel verleidelijks op het web en deze Sal is een schatje! Het wordt nu al mooi, veel plezier met je steekjes, groetjes
Lida

Marian zei

Dat ziet er prachtig uit. Er zijn zoveel leuke dingen te vinden, soms moeilijk om te weerstaan of om te kiezen.

Erna zei

Dat is toevallig, ik zat er net naar te kijken, en ook ik wil het met Sajou doen...inderdaad heerlijk garen.Maar dan wel in roze hoor hahaha
Liefs
Er xx

Lenie zei

Jeanny wat een mooie lap. Mooie kleur.
Groetjes lenie

Lenie zei

Mooi werk jeanny. Mooie kleur.

Groetjes lenie

Anoniem zei

Hallo Jeanny,
Letterlappen blijven toch altijd mooi!
En je houdt inderdaad van de kleur rood, een mooie kleur rood.

Liefs, Gerry

Marion zei

Ook dit patroon is jou weer toevertrouwd en ziet er nu al toppie uit.
Veel plezier met de vooruitgang.

Lieve groetjes van Marion

Bertie zei

Mooi rood Jeanny, altijd een winner een rood lapje.
Lieve groetjes en fijn weekend:)
Zie er naar uit volgende week!

Anoniem zei

Zoals gewoonlijk laat je weer een paar mooie foto's zien van de werkjes die je onderhanden hebt. Bij het zien van de eerste foto moest ik even glimlachen en jij weet wel waarom. Nadat ik de tekst erbij had gelezen moest ik opnieuw lachen omdat ik namelijk hetzelfde heb gedaan bij de eerste 2 regels van dat grote alfabet. Ik 'won' daardoor 3 hokjes in de hoogte en heb 2 daarvan gebruikt tussen de 2e en 3e regel van datzelfde alfabet en het 3e gewonnen hokje heb ik gebruikt om de laatste twee regels van het onderste alfabet 'wat meer lucht' te geven (ik vond de P en de Z daar zooo zielig, die hadden het fiks met elkaar aan de stok!).
Ik moet nu gaan oppassen dat ik mezelf niet diskwalificeer bij de SAL, want ik vind het lapje zo leuk dat ik bijna klaar ben met borduren. Het is nu dus doseren geblazen, niet meer dan 1 letter per dag hahaha.

Hartelijke groet van Maria.

Anoniem zei

mooie lap!

Mirjam zei

Hoi Jeanny,
Wat wordt dit ook weer mooi. De combinatie rood-wit zie je toch wel heel veel maar het is dan ook zo verrukkelijk fris allemaal... Ik zou willen dat ik dit zo mooi kon...
Ik wens je een heerlijke avond,
Lieve groet,
Mirjam

Aangenaam verpozen met Joke zei

Wat is jouw lap al mooi. En ik zie dat jij ook al iets in de regelafstand heb veranderd. Zelf heb ik drie hokjes minder ertussen gedaan, om dat aan de onderkant iets meer ruimte te krijgen.
Groeten, Joke

Annelies zei

Wat ga je snel en wat mooi !

Annelein zei

Dat ziet er prachtig uit. Leuk om overal het resultaat te kunnen bekijken...

Johanna Zweden zei

Nu denk dat ik er ook maar aan ga beginnen want ik denk dat hij heel leuk gaat worden
Fijne zomer groetjes Joke

Hilda zei

A, Joke heeft weer werk gevonden gelukkig maar. prachtige werkstukken heb je alweer gemaakt. Ben nieuwsgierig wat je nu aan het maken bent.

Anny zei

Ja, hij wordt schattig he? Ik dacht er ook aan om de afstand tussen de cursueve letters te verkleinen... maar daar ben ik nog lang niet.
Ben trouwens heel beneiuwd of er een vaste regel is om een werk te beginnen. Ik begon rechtsboven, anderen linksboven of rachtsonder en jij begon in het midden...

Anoniem zei

OOOOH, wat mooi!! En wat ga je snel. Ik moet ook een beetje inproviseren, want het blijkt dat de streng Old Jeans (nina's treads) waar ik nu mee bezig ben, de enig in zijn soort is. Heb er genoeg, maar niet van het zelfde verfbad. Blijf dus maar onderin, zodat dit alfabet met hetzelfde verfbad garen wordt geborduurd. Annelein heeft inmiddels een foto geplaatst op haar blog.

Groetjes,
Ina

Giovanna zei

Heel mooi is dat!

Rita Janssen zei

Geweldig om overal die sal tegen te komen, heb hem ook maar uitgeprint, kon de verleiding niet weerstaan :) Je hebt een prachtige kleur gekozen Jeanny!
Grtjes, rita.

Guusje, zei

Hij wordt erg mooi en wat leuk dat je deze ook borduurt.

Willy zei

Hij is al mooi Jeanny. Goed idee om het in te schuiven. Ik heb er ook over gedacht maar volg toch maar het origineel. Fijn weekend, lieve groet

Dees zei

Wat prachtig ook deze weer,en wat een ontzettend leuke foto's maak jij!

Jeanny zei

@Dees, de foto's maakt mijn man Luc altijd, dat ligt mij niet zo ;-))

lheurebleue zei

wat een mooie lap wordt het toch!