vrijdag 17 november 2017

Tentoonstelling in Aken, Duitsland.

Van 12 december 2017 tot 27 januari 2018 vindt de tentoonstelling ‘Grenzelose Sticheleien’ plaats in de Stadsbibliotheek in Aken.




De tekst in het Nederlands:
De tentoonstelling laat werken zien van Jeanny Cobben (Nederland),  Erica Uten (België) en van de borduurgroep Sticktreff uit Aken. Bovendien zijn er objecten uit de privéverzameling van Inge Reimer te zien.
Jeanny Cobben laat een aantal werken in uiteenlopende borduurtechnieken zien, zoals Schwälmer witborduurwerk, Reticello, Hedebo, miniatuur borduurwerk en merklappen zowel groot als klein.
Erica Uten is zeer geïnteresseerd in de traditionele borduurwerken uit verschillende landen. Haar kleine kunstwerken zijn een weerspiegeling van haar vakmanschap.
In de Sticktreff in Aken komen éénmaal per maand dames bijeen, die graag borduren en hier met elkaar ideeën en ervaringen uitwisselen.
De getoonde objecten uit de privéverzameling zijn afkomstig van reizen naar het Oosten en Centraal- en Zuid Azië.

Een bezoek aan de tentoonstelling is in deze periode van het jaar goed te combineren met een bezoek aan de grote Kerstmarkt van Aken.

LET OP DE OPENINGSTIJDEN!

Lieve groet,
Jeanny.

1 opmerking:

Hobbyrita zei

Wat een eer Jeanny, je wordt nog wereldberoemd!! Maar je maakt dan ook prachtige borduurwerken met allerhande technieken, dit verdien je zeker! Hopelijk heb je veel succes!