woensdag 6 april 2011

Vandaag is het klaar en het is mooi !!!!!!

De voorjaarstentoonstelling "Passie voor Borduren" in het Museum Eungs Schöppe in Markelo is klaar.
De dames en heren van het museum hebben er een fantastisch mooie tentoonstelling van gemaakt.Gisteren en vandaag hebben Luc en ik ons een beetje bezig gehouden met "mijn" afdeling. Ik ben zeer tevreden over het geheel.Ik hoop komend weekend, als ik zelf alle dagen aanwezig ben, veel mensen te begroeten.

Voor openingstijden even kijken bij Museum Eungs Schöppe.

17 opmerkingen:

Bertie zei

Wow Jeanny, het ziet er zo professioneel uit!! is het een boerderij? in iedergeval hoop ik dat het vreselijk druk wordt:))
Veel plezier.

Erna zei

Oh Jeanny het zier er prachtig uit, wat zal je trots zijn, en terrecht...Ik kan helaas niet komen, Tammy en ik gaan naar Duitsland om de laatste puntjes op de i te zetten voor ons volgende reisje....Heel veel plezier
Liefs
Erna xx

Willy zei

Hoi Jeanny, ik had hier gisteren al even om het hoekje gekeken en twee foto's en een filmpje geleend, maar was dus vergeten een reactie te plaatsen. Het ziet er zo, wat ik er van kan zien, prachtig uit. Het is nog even afwachten of ik zondag vervoer heb, anders moet ik het verschuiven naar de laatste zaterdag. Ik wens je alvast heel veel succes.
Groetjes

Jeanny zei

@Willy, ik hoop dat het lukt zondag. Zoals het er nu naar uitziet, ben ik Paaszaterdag met een groepje vriendinnen aanwezig.

Tony de Bruijn zei

Hallo Jeanny, Het ziet er allemaal prachtig uit.Jammer genoeg kan ik niet komen omdat het zo laat begint.Ik doe er 3uur over en zo laat dat red ik niet.Ik hoop dat er veel mensen komen.Tony

josé zei

Jeanny je ziet ons morgen wij komen de hele rit maken met de trein.


Heel veel succes !! Tot morgen het ziet er geweldig uit.

Ja dat kan je aan jou wel over laten , dit is jou wel toevertrouwd !!

Liefs José

Elma zei

Al een mooi voorproefje wat ons te wachten staat.
Morgen hopen wij het in het echt te kunnen zien.
tot morgen.

Anoniem zei

Het ziet er heel mooi uit!Was Markelo maar niet zo ver.Alvast proficiat voor de deelname.M.H.

Petra zei

MOOIE fotootjes,
't ziet er prachtig uit..
veel plezier en 'n fijne tentoonstelling!
groetjes, Petra

harriet zei

Oh Jeanny wat ziet het er mooi uit. Veel plezier
groetjes van Harriet

Ine zei

9 april zit ik in Nijkerk. Om dan de 10e weer zo'n lange reis te maken.....
Maar ik wil wel proberen om naar Markelo te komen. Ben er nog nooit geweest...dus daar moet toch iets aan gedaan worden ;-))

Ik wens jullie alledrie heel veel enthousiaste bezoekers toe.

Anoniem zei

Het ziet er schitterend uit. Veel bezoekers zullen genieten van je werkstukken. Ik hoor vast wel hoe het allemaal verlopen is in Markelo. Ik wens je veel plezier toe, zo te horen komen er vele bekenden langs.
Groetjes en liefs van Hilda

crealili zei

Wat zou ik er graag naar toe komen, dat weet je wel hé Jeanny. Maar ja gezien de omstandigheden zal dit niet lukken. Ik wens je veel succes en geniet maar met volle teugen, je bent het waard.
Liliane

berthi zei

Het geheel ziet er schitterend uit en natuurlijk komen er ontzettend veel bezoekers! Fijne dagen in Markelo!

Anoniem zei

Jeanny, het ziet er zo al schitterend uit! In het echt moet het nog adembenemender zijn. Jammer dat het ook voor mij wat te ver is voor één dag v.v. met het openbaar vervoer. Ik wens je een succesvolle en fijne tentoonstelling toe!

hartelijke groet, Marcella

Aukje zei

Oh Jeanny, wat ziet het er mooi uit!!!!!!
Veel plezier groet uit Twello Aukje

Anoniem zei

Jeanny.Ben vanmorgen pas weer thuisgekomen van onze reis naar het mooie Overijssel. Wat heb ik genoten van al het moois dat in Markelo werd getoond.Fijn dat we nog even met elkaar hebben gesproken en hier en daar wat uitleg heb gekregen.Het fijne borduurwerk bleef de verdere dagen door m'n hoofd spoken,dus ik heb nog lang nagenoten.Ik vind het een aanrader voor diegene die in gelegenheid is om te gaan kijken.Gr.Truus